Užitak i trajnost mesa povezani su s općim higijenskim uvjetima u pogonu za preradu mesa. Sigurnost gotovog proizvoda ovisi o biološkim i drugim kontaminantima koji se lijepe na površinu mesa tijekom obrade. To se postiže samo sa osiguravanjem pravilno očišćenih površina. Ako se transporter pažljivo koristi, osmišljeni rizik od kontaminacije hrane u izravnom kontaktu s njom na transporteru je nizak. Osim smanjenja rizika za sigurnost hrane na transporteru, dobro dizajniran transporter zahtijeva manje svježe vode i kemikalija za postizanje željene higijene, uz smanjenje količine otpadnih voda i uštedu ljudskih resursa. Tijekom projektiranja i proizvodnje ne težimo samo usklađenosti sa zadanim kriterijima, već implementiramo rješenja koja osiguravaju dugotrajan i učinkovit rad. Tijekom konstrukcije, proizvodnje i instalacije, blisko surađujemo s našim klijentom kako bismo osigurali da transportna traka zadovoljava sektorske higijenske zahtjeve industrije prerade mesa i sigurnosne zahtjeve specifične za tvrtku. Za savjet i ponudu kontaktirajte nas.
- Formulirajte Vaše potrebe
- Provjerite kod našeg osoblja
- pripremimo okvirnu ponudu
- pripremimo obvezujuću ponudu
- dizajniramo pokretnu traku
|